Webhotel – gør det lidt nemmere

Unoeuro Webhotel Rabatkode:

Det eneste man skal gøre for at få en rabatkupon, er et simpelt klik væk.

Man får muligheden for det når man bestiller et webhotel hos dem. Chancen er det første man der når man når til det punkt, hvor man skal vælge sit medlemskab. Man vælger at trykke på ’Få rabatkode’ og op popper den. Skriv den ned og indtast koden. Så har man fået 3 måneder gratis!

Det var dog ikke nemt at finde. Jeg måtte google det først og så prøve at se om jeg kunne finde det via deres hjemmeside.

Unoeuro Webhotel:

Virksomheden har eksisteret siden 2004 og mener selv at de er et af de mest stabile hos-services der er på markedet lige PT. De mener at de er mere stabile, har den billigste pris mens kvaliteten er i top. Som de siger ”Pris og kvalitet hænger ikke altid sammen”.

Det er et datter selskab til wanna-find.dk og er dansk og koster 9 danske kroner om måneden. For den pris får man 1000MB server plads, memory limit på 128Mb men dog ingen telefon support. Der skal man op i de lidt dyre klasser.

Selve hjemmesiden er ret enkelt bygget op. Der er 4 faner at vælge imellem så man skal ikke sidde og lede efter det man har brug for og er ret simpel at gå til.
Når du vil købe et domæne navn, er de flinke til at vise om det man har valgt er ledigt og hvilke andre muligheder der er.

Når det så er gjort, så skal man gå til betaling. Man vælger om man er en virksomhed eller om man er en privat person. Priserne er forskellig, alt efter hvad man vælger. Vælger man at man er en virksomhed, bliver det en smule billigere ned hvis man er en privat person.

Når det så er klaret, kan man vælge om man vil opgradere til noget dyre. De har ’Guld, Sølv & Bronze’ at vælge imellem (man starter med bronze).

Det kommer jo også an på hvad ens formål med hjemmesiden er og hvad man har brug for. Det er da ret fedt at have masser af plads, men vil være spild at penge hvis man så heller ikke udnytter det man har betalt for.

Vupti! Så er man klar til at ens hjemmeside kan bo på deres hotel.

Meebox Webhotel:

På Meebox’s startside får man allerede smidt priserne i hovedet. Det gjorde man ikke hos Unoeuro. Hvad det angik, skulle man lede længe. Det skal man så ikke her. Priserne er faktisk overskuelige i forhold til så mange andre.

Virksomheden er dansk og har dansk brugerflade. Man kan dog vælge hvilket sprog man ønsker hvis de understøtter det.

Også her er der 4 faner og en menu, der indeholder de samme 4 faner. Personligt mener jeg at det er spildt plads, men det er en smagssag. Her er der også 3 pakker man kan vælge imellem: ”Basic, Premium & Premium Pro”.

Med Basic får man 1 domæne, 10GB Plads og 100GB trafik for 10 kroner om måneden.
Med Premium får man 5 domæner, 50GB plads og 250GB trafik for 49 kroner om måneden.
Med Premium Pro får man uendelige domæner, 100GB plads og uendelig trafik for 99 kroner om måneden.

De lover at 99,95% procent af tiden er deres service oppe og kører. Hvilket er realistisk da de har tænkt over at der kan ske strømsvigt, deres udstyr kan gå ned af en eller anden årsag, så kudos til dem.

De tager også back-up af dine ting så man altid er sikker på at uanset hvad der sker, så er det minimalt eller slet intet der er mistet.

Sikkerheden er også noget de går op i samt performance. De ved at folk gerne vil have at en hjemmeside skal åbne op med det samme hver eneste gang man besøger den, så det er noget de går meget op i.

Deres servere spilder ikke ressourcer der kunne have været brugt på andet. Så de lover at de levere hvad der bliver lovet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *