Telenor ændrer deres mobilabonnementer

Nu gør Telenor Norge ligesom NetCom, og ændre deres mobilabonnementer til rene data abonnementer.

Det er det nye, og det vil sandsynligvis ske hos alle teleselskaber før eller siden, men som nogle af de første har Telenor nu valgt kun at have rene data mobilabonnementer, med få undtagelser.

Først var det NetCom og nu er det Telenor der vælger kun at have rene data mobilabonnementer, men hvad er så et rent data mobilabonnement?

Et mobilabonnementer der udelukkende fungere over data, kaldes nu for et data mobilabonnement. Med et data mobilabonnement er der ikke længere nogen SMS/MMS eller opkaldsafgift, da det hele fungere over data. Det vil sige at du ringer over data, skriver over data, og ja bare bruger din mobil over data. Den eneste ulempe der kan være ved rene data mobilabonnementer er, at hvis ikke du har adgang til netværket, kan dit mobilabonnement ikke fungere.

I 2013 ændrede NetCom nogle af sine mobilabonnementer til rene data mobilabonnementer, og fremtiden for disse typer af et mobilabonnement ser temmelig lovende ud. For allerede i dag gør mange sig selv den tjeneste at skrive over iMessage på fx en iPhone, og andre ringer over Skype, Viber eller Facetime. På denne måde er der rig mulighed for at spare penge på dit mobilabonnement. Du bruger nemlig ingen takster på hverken opkald eller beskeder, da det går over dit data.

Netop derfor er data mobilabonnementer også blevet så populære temmelig hurtigt, der kan nemlig ses en mening med det. For mange er det dog stadig forholdsvist nyt, og nogle vil måske endda blive mindre skræmt af det. Om ikke andet ser det ud til, at teknologien og udviklingen af mobilabonnementer går i denne retning.

Hos Telenor inkludere de et data-SIM, som svare til dit normale SIM-kort bare ikke i fysisk form. Dette gør også hele din oplevelse med de rene datapakker meget bedre. Data-SIM er meget nyt, og der er derfor chancer for, at det kan ændre sig med tiden, dog er det altid en god ide, at være på forkant med teknologien, så du altid ved hvad der forgår, og at din mobiltelefon og det dertilhørende mobilabonnement stemmer overens med hinanden.

Hvis du allerede nu gerne vil finde et mobilabonnement med meget data, eller måske et rent data mobilabonnement, kan du hurtigt og nemt finde et på telmodi.no. telmodi.no er nemlig en prissammenligningsside for alle de norske teleselskaber, og deres mobilabonnementer. Der er derfor en stor chance for, at du finder lige netop det mobilabonnement du har behov for, og til den billigste pris.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *