hygge strikning

Strikning – en hyggelig hobby med et nyttigt resultat

I 1980’erne blev strikning for alvor en populær fritidshobby i Danmark, og den hyggelige beskæftigelse er kommet for at blive. For tiden er det rigtig kommet på mode at gøre noget ud af at indkøbe garn, og det er ikke længere noget, som kun ældre mennesker beskæftiger sig med – flere og flere unge tager også hobbyen til sig. Strikning er den perfekte fritidsbeskæftigelse, fordi det både er afslappende og har et nyttigt udfald. Mens man slapper af, udvikler man et produkt af lækkert garn, som man enten kan forkæle sig selv med eller bruge som gave eller overraskelse til en, man holder af. Og det er kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad garnet kan ende med at blive til.

Årelang erfaring forsikrer Järbo garn i topkvalitet

Det svenske brand Järbo garn blev stiftet i 1980 af søskendeparret Jan Blomberg og Kristina Yttermyr, men firmaet kan i virkeligheden trække sine rødder helt tilbage til 1890’erne. Det centrale varehus ligger i den svenske by Sandviken, hvortil der importeres garnmaterialer fra hele verden. Fordi Järbo garn køber stort ind på internationalt plan, kan de holde priserne i bund uden at gå på kompromis med kvaliteten. Professionelle eksperter ved Järbo garn bruger den nyeste teknologi, og firmaet går meget op i innovation og nytænkning, og det har gjort, at det i dag er et af de førende garn brands på verdensplan. Järbo garns motto er, at kvalitet ikke koster mere – men det gør mangel på kvalitet. Køber du garn fra Järbo kan du være sikker på at få det bedste inden for strikkebranchen. Og det bedste er, at prisen også er til at betale – læs mere om billigt Järbo garn ved at følge linket.

Järbo garn er ikke bare garn

Hvilken slags Järbo garn, du skal vælge, afhænger af flere ting – for Järbo garn er ikke bare garn. Der findes mange slags Järbo garn i en bred variant af farver, tykkelser og materialer. F.eks. er der forskel på garntypen Raggi, dens tyndere bror Mellanraggi og dens blødere søster Soft Raggi. Derudover findes garnet Elise, der er lavet af 60% bomuld og 40% akryl, og som både kan fås ensfarvet og flerfarvet. Et andet eksempel er Happy, der bl.a. består af uld, og som er særligt godt til at strikke varme robuste vintersokker. På nettet og i specielle bøger kan du finde inspiration til flotte mønstre og beklædningsdele, som du kan fremstille med dit garn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *