Sportsgel kan redde dig på cykel- eller løbeturen

Der findes et væld af produkter, der kan holde dig kørende, hvis du f.eks. skal løbe et halvmarathon, cykle en lang etape eller deltage i et triathlon. Der skal dog ikke være nogen tvivl om, at der ikke er nogen af disse produkter, der kan hamle op med det såkaldte sportsgel, der ikke blot er særdeles effektivt, hvis du er ved at løbe tør for energi, når du er ude at løbe, når du cykler rundt i bjergene eller når du er ved at gå død midt i det triathlon, du har trænet til i så lang tid. Derfor er det også en god ide, at du altid medbringer noget sportsgel, når du skal ud og løbe langt, når du skal cykle en lang tur eller du måske skal deltage i en eller anden form for konkurrence, der også kræver, at du opretholder en høj intensitet, hvis du vil gøre dig forhåbninger om at opnå en god placering og en god tid. Det kan være alt lige fra et triathlon, som også er blevet omtalt før til en ganske almindelige løbetur, hvor du ønsker at sætte en god tid eller løbe længere end hvad du hidtil har gjort.

Sportsgel kan fås i et væld af smagsvarianter

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes rigtig meget sportsgel på markedet, men det skal heller ikke være nogen undskyldning, at der særligt er to producenter, der sidder på markedet her i landet – det er nemlig særligt 32Gi og High5, der dominerer markedet, når det kommer til sportsgel her i Danmari, hvilket der naturligvis er en række gode grunde til, hvilket blandt andet er, at du har mulighed for at vælge mellem rigtig mange forskellige smagsvarianter, hvis du vælger en 32Gi Gel eller en High5Gel (High5 har desuden også lavet en sportsgel, der hedder High5Zero), der er sukkerfri). Der er eksempelvis mulighed for at vælge mellem følgende smagsvarianter, hvis du vælger at købe en 32Gi Gel: Kaffe, Hindbær, Passion, Blodappelsin, Vanilje. Hvis du derimod gerne vil have en High5Gel, så har du mulighed for at vælge mellem følgende smagsvarianter: Banan, Citrus og Appelsin. Derfor vil alle og enhver kunne finde frem til lige netop dén gel, som de synes er bedst og samtidig også vælge en smagsvariant, som du er fan af, hvad end du mest er til appelsin eller hellere vil have noget, der smager af kaffe.

Få ekstra energi og power til løbe- eller cykelturen

Hvis du er typen, der rigtig godt kan lide at presse dig selv til det yderste, så er der ikke nogen tvivl om, at du nogle gange har behov for et lille energi- og powerboost, når du er ude at løbe eller når du cykler rundt i et hårdt terræn på din MTB. Det er lige netop dét sportsgel er lavet til; det er lavet til dig, der gerne vil presse dig selv, til dig, der gerne vil have en høj intensitet på hele turen og til dig, der elsker at sætte nye rekorder og vinde konkurrencer. Det er bestemt ikke unormalt, at man som deltager i f.eks. et marathon eller et triathlon har en pose med sportsgel med, som man nemt kan tage imens man sidder på cyklen eller løber så hurtigt, man overhovedet kan. Både High5 og 32Gi har lagt særlig vægt på, at deres poser skal være nemme at have med, de skal være nemme at åbne og det skal være nemt at få din sportsgel ud af poserne – det er alt sammen for at sikre, at det er nemt at tage din High5Gel eller din 32Gi Gel på turen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *