kød til din konfirmation

Skal du holde konfirmation?


Livets store fester skal fejres med maner, det hersker der ingen tvivl om. Bor du i København eller Roskilde og er du i den privilegerede situation, at en stor begivenhed står for døren, som f.eks. en konfirmation. Så kommer der her en række tips og idéer, så du undgår at få sved på panden ved tanken om det forestående arrangement.

Konfirmationen har ikke den samme betydning kulturelt som tidligere, alligevel har de unge mennesker typisk store forventninger til deres dag, som forældrene vil gøre deres bedste for at indfri. Kom i gang med planlægning så tidligt som muligt og gør det til et fælles og hyggeligt projekt i familien at skabe en uforglemmelig fest. Start med de store linjer og kig på de mindre detaljer sidenhen, når tingene begynder at tage form. Skriv drømme og idéer ned efterhånden som de opstår. Er der ikke allerede tanker i gang, så hent masser af god inspiration på nettet, hvor mange deler deres erfaringer med og kreative løsninger på, hvordan man holder et brag ef en fest på den nemmest mulige måde.

Tips og idéer til forårets store fest

Hvor skal festen holdes? Det afhænger i sagens natur af, hvor mange gæster der forventes at skulle deltage. Er der ikke plads nok hjemme, eller vil det måske være mere praktisk at holde konfirmationen et andet sted. I København og Roskilde findes mange gode festlokaler og lokationer til konfirmationer, men der er bud om dem, så være ude i rigtig god tid. Overvej også muligheden for at rykke til en anden by, f.eks. Hvidovre, Greve eller Ballerup. Køreturen er ikke så lang og her er mulighederne måske bedre.

Unge mennesker er ikke så pjattede med traditionelle ”suppe, steg og is” middage. Lyt til deres ønsker om bespisning, selvom de går i mere alternative retninger, så kan det sagtens klares og blive leveret som mad ud af huset fra restauranter og cateringfirmaer i området. Det er en nem løsning, som gør det let at være værtspar, for alt hvad der skal bruges bliver leveret og skal bare stilles ind på bordene.

Oppyntningen er også noget der skal tages stilling til. Igen har konfirmanden sikkert en klar mening om, hvad han eller hun godt kan lide. Der skal ikke altid så meget til, for at gøre et lokale festligt og det er oplagt at tage udgangspunkt i konfirmandens personlige interesser og stil. Gå efter noget uhøjtideligt og sjovt.

I København og Roskilde findes den bedste mad ud af huset

Mad ud af huset er et vidt begreb. Mange tror fejlagtigt, at der kun er tale om meget dyr mad, men det er som regel en langt billigere løsning, end selv at skulle beregne, købe ind og kokkerere. I København og Roskilde kan al slags mad leveres lige til døren på det ønskede tidspunkt. Se på nettet eller snak med restauranter i lokalområdet. En buffet er oplagt til konfirmationer, så kan både store og små nemlig vælge det de allerhelst vil have og ingen ender med at gå sultne fra bordet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *