sex lysten

En sexolog kan hjælpe jer med at få gnisten tilbage

Har I følelsen af at være kørt fast i parforholdet? Elsker i hinanden, men savner at finde tilbage til den gnist, der var i starten af forholdet? Hvis ja, bør I overveje at kontakte en sexolog i København eller Lyngby i dag. Mange vil højst sandsynligt være skeptiske og finde det grænseoverskridende, men ikke desto mindre har det en synlig effekt. Så pak fordommene væk, tag din kæreste i hånden og book en tid. Mange personer fra København og Lyngby har opnået gode resultater, og det samme kan ske for jer. Et velfungerende parforhold er ikke noget, man kommer sovende til og i samarbejde med en sexolog kan I se jeres problemer i øjnene og forsøge at finde frem til konkrete løsninger for at få jeres forhold tilbage på sporet.

Fra nyforelskelse til sure sokker

For mange står kærlighed og tosomhed som det ultimative i denne verden. At overgive sig selv og sit hjerte til én af det modsatte eller samme køn og opleve at få det samme igen fra den anden person. Den indledende nyforelskelse og den dertilhørende beruselse kan være altoverskyggende og få jer til at svæve på en lyserød sky af glæde og følelsen af at være usårlig. Men hverdagen sætter på et tidspunkt ind igen. Nogle par klarer skiftet til hverdagen godt, men langt de fleste render ind i nogle udfordringer. Pludseligt synes man ikke længere, at den anden person er fejlfri. Pludselig finder man ud af, at den anden person måske har nogle andre værdier end en selv. Nogle par vælger også at flytte sammen, hvilket kan betyde lykke men også udfordringer. Hverdagen er ikke længere kun fyldt med romantiske dates, komplimenter, hede kys og opmærksomhed. Hverdagen byder også på pligter, sure sokker og en til tider vrissen, morgensur kæreste. Det er for alvor her et parforhold skal stå sin prøve, og for enkelte fungerer indflytningen gnidningsløst, mens andre får sig lidt af et chok. For enkelte par får frustrationerne overtaget, og den kæreste, man før var så vild med, synes pludselig langt væk. Selvom der i alle parforhold vil opstå nedture og frustrationer, skal de ikke være altoverskyggende.

Førstehjælp til parforholdet

For nogle par kan det være en nødvendighed at få hjælp udefra. Hvis I er bosiddende i København eller Lyngby er der flere kompetente sexologer, som kan tage pulsen på jeres parforhold og via samtale komme nærmere en løsning for jer. En sexolog er uddannet til at tage sig af mange forskellige aspekter af parforholdet. Det behøves ikke at være relateret til sex, men kan dreje sig om følelsesmæssige, praktiske og mentale aspekter af det at være i et forhold. Nogle par kan være kørt fast og altid diskutere de samme ting, men en udefrakommende kan se med friske øjne på jeres situation og komme med nye inputs og løsningsforslag. Der er en grund til, at mange andre par har haft glæde af at investere i parforholdet og se problemerne i øjnene.

Find jeres sexolog på http://www.samlivsraadgivning.dk/

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *