nyt hus

Nybygget hus i Roskilde? Vælg en løsning med totalentreprise

Er det ved at være tiden til at få jeres drøm opfyldt? Drømmen om et nybygget hus til familien. Et drømmehus som er bygget specielt efter jeres behov og ønsker. Eller er det måske bare tilbygningen som mangler for at jeres hjem er perfekt?

Uanset hvilke byggedrømme I går og rumsterer med, så kan det være et svært og uoverskueligt projekt at bygge selv. For nogle er det end ikke en mulighed, fordi man ikke har ekspertisen eller lysten til det. Et stort byggeprojekt kan i øvrigt tære utrolig meget på kræfterne og ikke mindst tiden for den private familie.

Som danskere er vores hjem utrolig vigtigt for os. Det er her vi bruger masser af tid, har gæster på besøg og hvor vi laver minder, går i bad og sover. Kort sagt et sted hvor vi skal føle os trygge og ikke mindst et sted hvor vi føler os hjemme.

Totalentreprise – hvad indebærer det?

Kort sagt indebærer totalentreprise at byggeprojektet tildeles en entreprenør. Denne står for alt projektering, udførelsen af byggeprojektet og er med fra start til slut. Tilmed inkluderer totalentreprise alle former for rådgivning i forbindelse med projektet. Det betyder at totalentreprenøren, som det kaldes, står for udvælgelsen af rådgivere, såsom arkitekter og ingeniører. Dette vælges på baggrund af en dialog med bygherren. Samtidig varetager totalentreprenøren al kontakt med involverede håndværker samt varetager planlægnings- og styringsopgaver såsom projektering, kontakten med myndigheder, byggeledelsen med videre.

Rent praktisk er udførelsen af totalentreprise en forhåndsaftale, som I har med virksomheden. Overskrides den aftalte tidsfrist kan der komme dagsbøder oveni. Ansvaret ligger altså derfor hos totalentreprenøren.

Drømmen om et nybygget hus i Roskilde – derfor skal I vælge totalentreprise

Når det er sagt, er det altså derfor en god idé at lade professionelle fagfolk varetage opgaven for jer. Lad disse gøre deres job mens I kan koncentrere jer om jeres hverdag og familie i mellemtiden indtil det endelig projekt står klar – og I kan glæde jer over det.

Det bliver samtidigt ikke jeres ansvar eller bekymring at sammensætte et team af håndværkere rundt omkring i Roskilde. Det kan være utrolig svært at bedømme hvilke der er de bedste og så samtidig holde styr på de forskellige efterfølgende. Virksomheden som kan varetage en totalentreprise løsning har som regel allerede kontakter til diverse håndværkere såsom vvs’ere, el installatører, malere og så videre. Dem har de allerede et samarbejde med, som de føler sig trygge ved. De er nemlig også interesseret i at aflevere et tilfredsstillende færdigt produkt til jer.

Det er derfor en nem og overskuelig løsning. Samtidig kan du være sikker på at tingene, hvor du og din familie skal bo, bliver lavet efter håndværksmæssige gode kvaliteter.

Totalentreprise kan i øvrigt ikke udelukkende anvendes af private folk. Løsningen kan også anvendes i forbindelse med større boligprojekter, for eksempel opføring af lejligheder eller større lejlighedskomplekser. Hos de fleste virksomheder kan man indhente et uforpligtende tilbud, hvilken er et godt tilbud at gøre brug af, hvis man går med byggedrømme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *