Mine badmintonsko kunne ikke mere

Da jeg her i sidste uge var til min ugentlige badmintonaften skete der noget uventet med min badmintonsko. Vi havde spille cirka 1,5 sæt af den anden double og min makker og jeg var godt foran. Vi spiller efter de gamle regler til 15 med dobbelt serv, så vi vidste at kampen sagtens kunne blive lang endnu.

Ved stillingen 11-6 på vores anden serv slår Poul et rammesalg der i stedet for et smash bliver til et meget fint og skarpt kryds-drop. Han rammer åbenbart bolden i siden af rammen hvilket får den til at flyve kort kryds. Jeg kaster mig frem, men når ikke bolden. Da jeg skal rejse mig op igen kan jeg mærke noget mærkeligt ved min højre badmintonsko. Jeg kigger ned og ganske rigtigt min badmintonsko ser lidt underlig ud i snuden, det er som om den er gået lidt løs i snuden og at den flapper lidt. Jeg tænker at den bliver nød til at holde kampen ud, da jeg ikke har andre sko med. Vi spiller et par bolde mere, men da jeg på et tidspunkt skal til nettet igen og lander på min venstre badmintonsko (jeg er venstrehåndet) kan jeg pludseligt mærke gulvet igennem min strømpe. Det distrahere mig desværre så meget at bolden ryger i nettet og nu står det faktisk 11-11, så det er ved at stramme til.

Jeg får kigget ned på badmintonskoen og kan nu se en større del af sålen har løsnet sig fra skoen og har en tendens til at ryge ned under skoen når jeg trækker foden, som man jo gør med den bagerste fod når man går til nettet. Vi beslutter os for at spille mix de sidste bolde, så jeg ikke skal til nettet nu mine badmintonsko ikke kan holde til det. Vi taber desværre sættet og jeg beslutter mig for at give fortabt i 3. sæt. Meget ærgerligt, men da vi efter kampen snakker om hvor gamle mine badminton sko er og vi når frem til de er 7 år gamle tænker jeg alligevel de har holdet meget godt.

Da jeg kom hjem fra træning gik jeg straks ind på den hjemmeside som Poul havde købt sine ny sko på og bestilte et par nye. Jeg valgte et par med ekstra stødabsorbering, da kroppen jo ikke er hvad den har været og jeg må sige der er en verden til forskel på de gamle og de nye badmintonsko. Du kan selv gå ind på webshoppen her: badmintonsko.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *