fået kørekort

Køreskolen kan bruges til mange ting

Som udgangspunkt skulle man tro, at en køreskole bliver brugt til at give folk kørekort. Det er højst sandsynligt også det der sker oftest, men derudover er kun mulighederne rige i forhold til leje af lokaler til fester.

Køreskole som location til bryllup

Den anden dag talte jeg med en ung pige der netop lige var blevet gift. Hende og hendes forlovede, på daværende tidspunkt, havde gjort sig mange overvejelser om, hvor brylluppet skulle holdes. De ville gerne finde et relativ afslappet lokale i uformelle omgivelser. Det udelukker selvfølgelig en del lokaler, men samtidig er der mange muligheder tilbage. De havde været inde på at kontakte deres gamle folkeskole med henblik på at leje gymnastiksalen, de havde kigget på diverse festlokaler, men en dag de gik tur i nærområdet, hvor de bor, faldt de over en nyåbnet køreskole. Det var ude for åbningstiden, men de lurede ind af vinduerne, kiggede på hinanden og blev hurtigt enige om beliggenhed, størrelse på lokalet, stilen i form af størrelse og lys, var lige akkurat, hvad de forestillede sig. Dagen efter kontaktede de den køreskole, talte med ejeren, kom hurtigt til et møde, hvor de fremlagde deres idé. Det var ikke noget ejeren havde været ude for før, men ikke desto mindre var han åben for muligheden om at leje køreskolens lokaler ud til dette par til deres store dag.

Køreskole gav anledning til sjove snakke

På trods af en noget atypisk location, eller umiddelbart bare ikke et sted, der er det første der slår en, når man tænker på, hvor et bryllup skal holdes, var der alligevel rigtig god stemning omkring det. Parret fortalte, at de havde hørt en masse af deres venner og familier have samtaler om dengang, hvor de tog kørekort, teoriundervisning osv. Teoriundervisningen lå, for de fleste, lidt langt væk. De sad og testede hinanden, og de hørte en del i krogene indrømme, at de garanteret ville dumpe, hvis de skulle til en teoritest i dag. Det gav anledning til at nogle havde hevet deres smartphone frem og googlet ”teoritest”. Der havde de siddet og givet hinanden spørgsmål, og det skulle vise sig at en del var gal på den. Det havde tilsyneladende været et gennemgående samtaleemne til festen. Parret fortalte, at de synes, det havde været rigtig sjovt, at gæsterne havde haft den fællesnævner, at de havde taget kørekort, og det kunne være et samtaleemne. Især til en stor fest, hvor gæsterne var blandet i forhold til bruden og gommens familie og venner og ikke alle kendte hinanden.

Det havde åbenbart været så sjovt og italesat et emne den aften under middagen, at da brudeparret skulle sende deres takkekort ud, havde de lavet en joke i form af et spørgsmål, om ”hvad ville du gøre i følgende situation”. De sluttede af med at fortælle, at hvis et par skulle være i tvivl om, hvor de skulle holde festen, ville de utvivlsomt anbefale denne køreskolen, om ikke andet en anden. En dejlig uformel oplevelse i store, lyse lokaler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *