svampe

Har du hørt om purskum?

Purskum er noget du kan finde i tagkonstruktioner som isolering, men det er også noget du kan finde i madrasser. Så purskum er mange ting – kan bruges til mange ting. Den har sine styrker og svagheder. For eksempel er purskum billig ar producere, det vil sige produkter der er lavet af purskum også bliver billige. Det er en billig løsning til isolation af huse. Men det er også en hurtig, nem og billig løsning til uventede gæster. Purskum er et materiale du kan finde i de billige madrasser. Samtidig kan purskum madrasser være med til at forlænge din sengs levetid. Lyder det ikke godt.

Hvem producerer din purskum

Det er vigtigt at tænke på, hvem der producerer purskum. Ligesom man ikke køber ind alle steder, man tænker på kvaliteten af varen – det samme bør man gøre med purskum.  Arbi Skum har siden 1953 produceret purskum, de ved hvad de arbejder med og hvordan materialet skal behandles. Årene har givet dem erfaring og øget deres arbejdsområder. I dag er de med til at producere purskum til isolering, emballager og præsentationsskum.

Som kunde søger man fleksibilitet og ønsker at ens bestillinger leveres til tiden – man skal nemlig selv arbejde videre. Som kunde forventer man at der bliver lyttet til ens behov og derefter går produktionen at bestillingen i gang. Arbi Skum har professionelle, erfarne og medarbejdere der ved hvad de arbejder med – de lytter til dig før de går videre.

Har du en større virksomhed eller et større bygge projekt, der har brug for noget isolering. Så har du nu fundet, hvad du søger. Du kan lave en unik bestilling, der passer dine behov – og levering til tiden. Fleksibilitet og kvalitet er en dyd og går op i ét.  Det er lige meget om din bestilling er lille eller stor – Arbi Skum har erfaringer med det hele, de ved hvad de laver og hvad de taler om.

Er du en lille opfinder, har du fundet et nyt produkt i skum – men du ved ikke helt, du tøver. TØV ikke længere, Arbi Skum har været med til mange udviklingsprojekter. Du kan fortælle om din ide og hør om de kan hjælpe dig – og rolig det bliver e -n hemmelighed mellem jer. Hvorfor blive ved med at gå rundt og tøve på dig selv og din ide – det kunne være det blev det helt nye hit? Tag chancen, før det for sent.

Har du et større projekt, eller et lille projekt, der har brug for purskum – med unikke kundetilpassede løsninger vil Arbi Skum gerne hjælpe dig. Ring og hør om dine muligheder, hvad de kan gøre for dig. Læn dig ikke tilbage med din ide – få den ud i virkeligheden, hvem ved, måske bliver du en stor iværksætter. Lad Arbi Skum høre om dine tanker og se hvordan de kan hjælpe dig, og husk det bliver en hemmelighed mellem jer.

Purskum er løsning til mange ting – også er den billig i produktion.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *