Gadgets til den sliksultne person

Har du også smag for søde sager som slik og sukkerholdige drikke? Hvis ja, så anbefaler vi dig at kigge med her. Vi har nemlig fundet frem til de bedste maskiner, som kan hjælpe dig med at producere hjemmelavet slik og andre lækre sager.

candyfloss

 

Candyfloss maskinen

Elsker du også det søde sukkerstads som vi alle kender under navnet candyfloss, så vil du elske denne maskine. Vi har fundet en både smart, billig og praktisk candyflossmaskine, der giver dig mulighed for at lave dit helt eget candyfloss.

Nu behøver du ikke længere at finde vej til tivoliet for at få fat i det søde sukkerstads. Du behøver altså slet ikke at bevæge dig ud af dit hjem.  Vil du gerne have fingrene i det søde sukkerstads, så kræver det altså bare en candyfloss-maskine. Du kan med fordel også tilbyde dine gæster sådan en.

 

Popcornmaskinen

Det er altid hyggeligt at være derhjemme, under dynen og se en god film, men det er bare ikke helt det samme som at tage i biografen med en god ven, veninde eller kæreste. I biografen, er der nemlig en kæmpe skærm, lækre popcorn og en hyggelig stemning. Den eneste ulempe ved at tage i biografen er at det koster penge.

Vil du gerne spare pengene og undvære en tur i biografen, men stadigvæk have en lignende oplevelse – Så kan du simpelthen bare investere i en Cinema popcornmaskine.

Med en Cinema popcornmaskine, kan du lave popcorn i den seje biografstil. Det er faktisk en billig investering hvis man tænker over, hvor mange biletter man egentligt kan spare væk. I længden vil du have sparet mange penge, og samtidigt vil du være den glade ejer af en popcornmaskine.

 

Slush ice maskine

Det er altid lækkert at få en iskold slush ice. Det skyldes nok at det er de færreste af os, der har muligheden for at få en hver eneste dag. Men hvorfor, har vi egentligt ikke mulighed for at få slush ice hver dag? Det kræver kun knuste isterninger og saft.

Hvis du ikke har muligheden for at lave knuste isterninger derhjemme, kan vi med fordel anbefale dig at købe en slush ice maskine, der hurtigt og nemt kan lave lækre, kolde slush ices.

 

Kitchen safe

Det kan godt være at ovenstående gadgets, er perfekte til personen som elsker alt det søde, men igen kan man også få for meget af alt det søde stads. Problemet er bare at mange af os, har svært ved at holde igen. Har vi slik liggende i skuffen, kan det være svært at holde fingrene fra det. Har du derimod gemt dine søde sager i en sikker boks, kan det være svære eller stort set umuligt at få fat på det indelukkede slik.

Det er her Kitchen Safe kommer ind i billedet.

Kitchen Safe giver dig nemlig mulighed for at låse dit slik inde i op til 10 dage. Skulle du have lyst til et stykke slik om tirsdagen, men har du valgt at boksen skal være låst indtil på fredag? Ja, så er du da sikker på at du overholder din aftale med dig selv.

Du kan også vælge at bruge Kitchen Safe til mange andre ting, som fx at låse din controller inde, så du ikke længere kan spille Playstation, Xbox eller hvilken som helst anden enhed, du måtte være i besiddelse af.

Se mange flere smarte gadgets til den sliksultne her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *