learning

I fristedet Spirilen kan man finde en masse nye venner fra Holbæk eller Odsherred

Det kan være svært for en person fra for eksempel Holbæk eller Odsherred, som har anderledes vanskeligheder end de fleste at finde venner, som faktisk forstår en og accepterer en. Hvad end man er følelsesmæssigt tidligt skadet, er hjerneskadet, er diagnosticeret med psykiatriske lidelser, har generelle indlæringsvanskeligheder eller tilpasningsvanskeligheder. Dette er ikke noget alminelige mennesker går igennem eller er udsat for og derfor kan det være svært at for dem at forstå mennesker med sådanne problemer og vanskeligheder. Men hvis man tager på fristedet Spirilen, så kan man finde mennesker med lignende vanskeligheder og faktisk finde reelle venner, som ikke dømmer en eller driller en på grund af den, som man er. Folk er ligesindet i fristedet Spirilen, så der ville man kunne trives. Medarbejderne i fristedet Spirilen dømmer heller ikke en og de bekymrer sig faktisk om de unge og deres udvikling som et menneske.

Fristedet Spirilen tilrettelægger undervisningen efter den enkelte elev fra Holbæk eller Odsherred

På fristedet Spirilen er det børnene og de unge, som er i fokus. Det er deres udvikling, der er vigtig og derfor bliver undervisningen også tilrettelagt efter deres personlige og faglige styrker. Det er både praktisk og faglig undervisning, der bliver udført i fristedet Spirilen med en masse forskellige fag. Det er også vigtigt at eleven føler sig tryg og sikker med en strukturet hverdag, så det ikke bliver for meget for dem. Forældrene og kommunen er også meget informeret og inkluderet i processen, så de kender til målene, der er blevet sat for eleven fra for eksempel Holbæk eller Odsherred. Der er også daglige ansvar, som de unge bliver inddraget i som for eksempel madlavningen på skolen. På den måde trives både børnene og de unge og forældrene kan være tilfredse med deres børns udvikling og trivsel.

Rigtig mange gode grunde for folk fra Holbæk og Odsherred til at tage til fristedet Spirilen

Så børnene og de unge fra for eksempel Holbæk eller Odsherred kan få venner, som forstår dem og accepterer dem, de bliver sat i fokus i undervisningen og de lærer at tage ansvar i hverdagen. Der er derfor rigtig mange gode grunde til at tage sit barn fra for eksempel Holbæk eller Odsherred til fristedet Spirilen, hvis man gerne vil have en god oplevelse. Man kan også komme og besøge det, inden man tager en forhastet beslutning. Så kan man se, om man selv som forældre føler sig tryg med stedet og man kan se om ens barn kan lide stedet og godt kunne forestille sig at bruge sin tid på. Det er i hvert fald en del bedre, end hvad en almindelig skole kan tilbyde, da børnene og de unge faktisk bliver sat i fokus. De kan derfor udvikle sig som mennesker og have en lys fremtid i møde. Så måske er fristedet Spirilen lige stedet for ens barn, hvor de kan trives, få venner og lære en masse ting om livet generelt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *