bartender

Duper dine gæster med en professionel bartender

Ligger der en fest lige om hjørnet, hvor du har til opgave at indtage rollen som vært eller værtinde, og kunne du godt tænke dig at gøre noget ekstraordinært for både dig og dine gæsters skyld? Så kunne det være at du skulle overveje at leje en bartender. Førhen var det kun mad og underholdning som man typisk fik udefra, men nu kan du selv til de mindste fester hyre din helt egen bartender, og er du ude på at få en unik oplevelse, så er dette bestemt en idé der er værd at udføre! Ved at leje en professionel bartender kommer din fest til at nå helt nye højder, og du vil med garanti give dine venner noget at snakke om de næste mange uger.

Lækre og udsøgte cocktails

Hvis du godt kunne tænke dig, at give dine gæster lidt luksuriøsitet, så vil en bartender med garanti kunne klare jobbet. Ved at leje en bartender har du mulighed for selv at vælge de cocktails der skal serveres, hvorefter der vil blive udarbejdet et cocktailkort til festen, samt en komplet indkøbsliste der gør det nemt for dig at få handlet ind til dine udvalgte cocktails. Hvad end det er de mest simple, eller mere avancerede cocktails du er ude i, så kan du være sikker på at du vil blive mødt med et lækkert og tilfredsstillende resultat. Der sørges nemlig for, at alle bartendere gennemgår uddannelse eller har anden større erfaring, som vil gøre dem både kompetente i forhold til at levere selve produktet, samt at yde en god service for dig og dine gæster, så I kan få en uforglemmelig fest. Ligeledes bør du heller ikke bekymre dig om alt det udstyr og planlægning, der lægges i at skulle have bar til en fest, idet alt ansvaret overlades til de bartendere du hyre. Du får derfor både lækre og udsøgte cocktails, cocktailkort, indkøbsliste, barudstyr, god service og god stemning, ved at leje en bartender til din fest.

En ekstra underholdningssekvens til festen

Udover den primære funktion, at skulle kreere lækre og velsmagende cocktails til dine gæster, så vil din fest også få et helt andet underholdningselement. De fleste bartendere kan langt fra “blot” mikse drinks, og flere har gerne et festligt trick eller to i ærmet, når de skal mikse de forskellige cocktails til dig og dine gæster. Du formår derfor både at dupere din gæster med en udsøgt smagsoplevelse, samtidig med at der tilføres en vis grad af underholdning, ved at leje professionelle bartendere til sin fest. Ekstra festligt bliver det selvfølgelig også blot, når bartenderen ønsker at gå i dialog med gæsterne, hvilket er noget du allerede på forhånd kan glæde dig over, idet alle bartendere er yderst serviceminded samt har en naturlig interesse, for dem vedkommende skal servere drinks til. Der er derfor ingen tvivl om, at en professionel bartender vil sætte helt nye standarder for, hvordan man holder en fed fest hos dig, og du vil derfor med garanti kunne dupere dine venner med lækre, kolde og velsmagende cocktails, næste gang de skal til fest hos dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *