e cigaretten

Drop cigaretterne med et Ego ce4 startsæt

Rygning har været et omdiskuteret emne lige siden tobaksplanten blev brugt til at fremstille tobak. Mange folk bruger cigaretterne som en form for afslapning efter en hård dag eller en måde at kickstarte det sociale samvær, når man er i byen med nye folk. Og så er der nogle folk, der simpelthen bare nyder smagen og den bløde følelse af røgen. Men stort set alle der ryger, har også indset hvor skadeligt blandingen af tjære og nikotin er for deres helbred. Ikke nok med det, så er rygning en af de absolut dyreste vaner man kan have. Pakker koster over 40 kroner, og mange folk ryger mere end en pakke om dagen. Derfor har mange folk besluttet sig for, at enten finde et alternativ eller helt droppe smøgerne. Og der findes heldigvis for begge dele. Med en e-cigaret kan man nyde følelsen af at ryge, uden at være til stor gene for dine medmennesker. E-cigaretterne kan med fordel bruges til at trappe ned med rygningen, eller helt stoppe. Og en af de bedste steder at begynde med e-cigaretter, er med et Ego ce4 startsæt.

Nyd en e-cigaret uden at få alle andre til at hoste

Det skal siges med det samme, at de skadelige effekter ved at ryge cigaretter, stadig er tilstede ved e-cigaretter. Der findes dog mange fordele, der gør det svært at vælge den traditionelle cigaret, over de nye e-cigaretter. I stedet for røg, kommer der nemlig damp ud af e-cigaretterne. Dampen er blid, og får ikke folk til at hoste og hakke, som røgen fra en smøg gør. Den indeholder dog stadig nikotin, så man skal undgå at puste den mod folk. Folk omkring dig vil uden tvivl også sætte pris på lugten, eller nærmere sagt manglen på sammen. Dampen lugter nemlig ikke, og det kan betyde alt på en tur i byen. Hvis man røg i byen før i tiden, ville ens tøj lugte massivt af røg når man kom hjem. Dette kan helt undgås nu, og du vil kunne fokusere på alle de andre sjovere ting, end lige lugten af dit tøj.

Oplev mange forskellige smage med Ego ce4 startsæt

Udover de mange fordele ved at ryge e-cigaretter, er der også flere muligheder. Hvor traditionelle cigaretter kan smage af tobak og mynte, kan e-cigaretter smage af hvad det skal være. Din e-cigaret skal fyldes med en væske, som er kaldet e-juice. Væsken kan få røgen til at smage af alt muligt, som for eksempel kirsebær, cola, melon, kaffe og mynte. Smagen er rig og blød, og giver dig mulighed for at eksperimentere, og finde din foretrukne smag. uanset om dit mål er at stoppe med rygning, trappe ned eller bare opleve de nye muligheder og smage, er e-cigaretter en perfekt måde at starte på. Find din lokale butik, og få informationer om hvordan man indsætter væsken, lader cigaretten op og så videre. Det er den optimale tid at starte på.

Læs også alt om rygestop på Nicotine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *