blomster

Blomster er skønt

Blomster er smukke, det kan ikke diskuteres. Og blomster fås i alle mulige forskellige afskygninger og farver. Store og små. Man kan få blomster i potte, og man kan få afskårne blomster til at sætte i en vase på bordet elle ri vindueskarmen. Eller hvad med en hængepotte med en plante i, der kan hænge i hjørnet af stuen bagved sofaen. Blomster gør noget særligt. Blomster skaber hygge og hjemlig stemning. Hvis der mangler noget i ens hjem, så kunne det meget vel være en blomst eller en plante. Det giver lige det ekstra pift. Og hvis du kører farvetema i dit hjem, er det slet ikke noget problem i forhold til blomster, for her er nærmest ikke det, der ikke kan fås. Og hvis du ikke er så kræsen, så er det let at få fat i en blomst, for de kan efterhånden købes i de fleste butikker – også i butikker i byer som Rønde, men heldigvis er det sådan i hele landet.

Hvis man har blomster i en potte med jord, så kan de holde længe. Måske visner blomsterne, men planten kan i mange tilfælde holde meget længe, og tit er man også heldig, at blomsterne kommer igen, men ellers er planten i sig selv også ofte super flot og dekorativ.

Hvis man vil have afskårne blomster til en vase, er der flere muligheder. Man kan selv gå ud og plukke en buket. Hvis man er heldig skal man ikke længere end ud i sig egen have for at plukke en buket blomster, men hvis det ikke er muligt, er der også offentlige steder, hvor man gerne må plukke sig en flot buket. Men hvis man ikke lige er til det, så kan man jo købe en færdig-bundet buket, der kan fås i de fleste butikker. Men hvis man virkelig vil gå all in så må man ind i en blomsterhandler. Her ved de også virkelig, hvad de laver. De kan sætte en smuk buket sammen, hvor farverne står godt til hinanden, og som i det hele taget bare re smuk. Så hvis man vil have noget specialsyet, og samtidig ikke vil lave det selv, så er en blomsterbutik et ret godt bud.

Glæd andre med blomster

Blomster glæder. De fleste vil blive rigtig glade for at få en buket blomster – og det lige meget om den er hjemmeplukket eller købt og special lavet i en blomsterbutik. Hvis man skal på besøg ved nogen, kan det således være en god ide, at tage en buket med som vært(inde)gave, fødselsdagsgave eller noget helt tredje – og man kan jo godt give noget ved siden af, hvis man ikke mener, at det er nok. Buketten vil i hvert fald give et godt indtryk, og vedkommende, der får den, vil helt sikkert blive glad. Og vedkommende kan glædes over den i flere dage, mens de blomstre.

Og så længe, at man bliver glad for dem, må man også gerne købe blomster til sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *