fysioterapi

Besøg din nye fysioterapi klinik og kvalificerede fysioterapeuter i Aalborg

Går du med fysiske smerter i din hverdag? Har du svært ved at finde ro og slappe af? Så er du kommet til det rette sted. Din fysioterapeut i Aalborg hjælper dig med at finde frem til din problematik og afhjælper dine smerter. Vi tilbyder en grundig undersøgelse, en kvalificeret og professionel behandling og genoptræning tilpasset til dine behov.

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde frem til målene for din behandling

Det kan ofte være svært at komme i gang med at genoptræne da der findes mange øvelser. Det kan samtidig være svært at finde frem til lige netop hvilke øvelser der passer til dine behov. Derfor planlægger du, i samarbejde med din fysioterapeuet et genoptræningsforløb med mål for din behandling. Øvelserne vil være relaterede til lige netop din problematik og vil hjælpe med at afhjælpe dine smerter. Dit program vil blive justeret løbende, så du får mulighed for at bygge mere på, så du kommer effektivt frem mod dit mål. Mange benytter sig af fysioterapi i dag, fordi hverdagen er fyldt med fysiske udfordringer og ofte også besværlige arbejdsstillinger. Mange udsættes for tunge løft i hverdagen og det slider på kroppen, hvis ikke man husker at holde kroppen fysisk stærk. Det er vigtigt at holde sig stabil og fysisk stærk. De fleste fysioteraeuetklinikker har et træningscenter hvor det er muligt for patienterne at genoptræne. Her stilles en række faciliteter og træningsmaskiner til rådighed. Der er altid en fysioterapeut til stede som man har mulighed for at rådgive sig med. I modsætning til et almen motionscenter, får man ved sin fysioterapeuet viden og vejledning i de rette øvelser. Det er vigtigt for os, at du opnår et langvarigt og holdbart resultat.

Din fysioterapi klinik i Aalborg hjælper dig med din problematik og tilbyder en effektiv behandling

Som fysioterapeuter i Aalborg har vi en god geografisk placering i forhold til mange af vores patienter. Vi ligger centralt, så du altid har mulighed for at komme til din fysioterapiklinik. Vi ønsker at vores patienter altid går herfra med en positiv oplevelse. Det er vigtigt for os, at vores patienter føler at de kan mærke forbedringer ved at komme hos os, så de opnår lysten til at ville komme. Hos os er vi alle faguddannede og sætter stor ære i vores arbejde. Vi har mange års erfaringer inden for faget og som klinik dækker vi alle specialiseringsområder. Vi har fokus på hele tiden at udvikle os, så vi altid kan tilbyde dig den bedst mulige behandling. Vi møder altid vores patienter med forståelse og tager udgangspunkt i dit ståsted. Vi ønsker at sikre os, at din behandling bliver en succes, så du kan blive tilfreds og smertefri. Vi ønsker at du får en god oplevelse hver gang du kommer hos os. Vi er altid grundige omkring vores arbejde og nærværende omkring vores patienter. Vi står klar til at vejlede og rådgive dig frem med den bedste og mest effektive løsning for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *