bilforhandler

Begynd at arbejde hos en bilforhandler i Horsens eller Vejle og få forståelse for biler

I takt med at muligheden for at finde information om hvad som helst på det store internet, så skal man altså også i langt højere grad have de kritiske briller på. Det er fordi, at i ligeså høj grad som man kan finde lige præcis det man søger på nettet, så kan man altså også finde lige præcis det, som man ikke søger. Dette er også grunden til, at man er nødt til at have kildekritik som et fag allerede i folkeskolen. Man kan så let finde forkert information, og hvis man først er kommet ind i en spiral af forket information, så kan det være svært at finde ud af, hvad der er rigtig og forkert. Som udgangspunkt skal man regne med, at alt det der står i bøgerne er rigtig. Man lærer allerede tidligt, at hvis det er trykt i en bog, og du kan låne denne bog på det lokale bibliotek i Vejle, så er det en troværdig kilde. Internettet er på den anden side en helt anden historie. Man vil hurtigt få udleveret nogle hjemmesider, der er troværdige. Desværre kan man sjældent finde den information, som man rent faktisk har brug for på disse hjemmesider, og hvis de endelig er der, så vil det være så uoverskueligt, at man ikke kan finde det. Den helt rigtigt måde at finde den information, som man søger er ved at gå til en fagperson. Hvis man for eksempel som studerende har lyst til at vide en hel masse om biler, så kan man passende kombinerer denne lyst til viden med et fritidsjob. Man kan få et job hos en bilforhandler, hvor man kan få information, som man tydeligvis kan bruge til noget, mens man tjener sine penge. Det er altså det bedste to verdener. For noget er al den information, som man kan finde på nettet, denne giver ingen forståelse for, hvad man rent faktisk kan bruge til noget.

Arbejde hos en bilforhandler giver også input andre steder fra

Men ikke kun får man en general forståelse fra ham der ejer den nævnte bilforhandler. Man får også viden fra de forskellige kunder, der kommer og forklarer hvad de vil have og hvorfor de vil have netop dette. Man kan nemt komme til at indskrænke sin viden omkring et specifik emne, da det selvfølgelig er dette, som man interesserer sig for. Alligevel er det vigtigt, at man på den ene eller anden facon får en form for variation i den information, som man får ind.

Arbejd hos mere end en bilforhandler for at få variation

Men man kan også udfordrer sig selv, og arbejde hos mere end en bilforhandler for at få en endnu større variation. Hver enkelte bilforhandler har en forestilling om, hvordan ting skal foregå, og denne er selvfølgelig forskellig fra forhandler til forhandler. Det kan derfor være glimmerende at prøve forskellige, så man er sikker på, at man ikke bliver låst i en metode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *