kostvejledning

Bailine – behandling der virker

Behandlinger hos Scandlife Danmark ApS’s Bailine klinikker sørger for at kroppen får reel fysisk træning med elektrotræning. Det er elektroniske impulser man sender igennem kroppen, ligesom den naturlige proces med nerveimpulser, så musklerne bliver aktiveret. På denne måde er det muligt at træne glemte muskler, både indivduelt og selektivt, og få målbare resultater som kan være både vægttab, tab af centimeter fordelt rundt omkring på kroppen og smertelindring.

Hvad kan man opnå med Bailine?

Der arbejdes med tre principper når man får behandlig på en af Scandlife Danmark ApS’s Bailine-klinikker. Det er mentaltræning, kostvejledning og fysisk aktivitet. Man arbejder sig hen mod figurforming, opstramning af kroppen og mindskning af fedtdepoterne. Bailine-behandlingen er udviklet til kvinder, og derfor tilbydes disse udelukkende til kvinder. Scandlife Danmark ApS startede på udviklingen af systemet i 1968 og det er nu et internationalt system inden for vægt- og figurkontrol for kvinder. Deres vision er at fremme folkesundheden og sikre deres patienter et bedre helbred.
Alle maskiner som Scandlife Danmark ApS arbejder med er produceret efter nationale og internationale kvalitetsstandarter og har flere godkendelser inden for medicin og sikkerhedsrutiner.
Alle terapeuter der arbejder med Bailine har oftest selv været i samme behandlingsforløb. De har fået kurser, og undervisning i kost og coaching så de er bedre rustet til at hjælpe deres patienter. På denne måde kan man også se at Bailine hjælper, uanset om man tror på det eller ej.

Bailines historie

Bailines stifter, Kurt Bai, fik ideen til systemet i sit hjemland, Norge. Han var inspireret af de i forvejen eksisterende systemer med elektronisk muskeltræning. Det var blevet udviklet til rumprogrammer for NASA og russiske olympiske vægtløftere. Målet var at skabe et produkt der kunne hjælpe mennesker med deres vægttab uden at skulle overanstrenge sig. Med disse idéer i hovedet gik Kurt Bai i gang med arbejdet. Han skabte Bailine for at give alle kvinder, uanset alder og mobilitet, en mulighed for at komme i form og skabe den krop de ønskede. De fleste kvinder har et ønske om at have et godt helbred og have en krop de selv synes er flot. Det er dog ikke alle der har modet og motivationen til at gå i træningscenteret eller snørre løbeskoene, og det vidste Kurt Bai. Han skabte Bailine som en mere skpnsom metode til dem som ville gøre noget ved deres sundhed. Alle elementer omkring motion, kost og motivation er i spil, og man får både kostplaner gode idéer og råd til hverdagen. Dermed får man også opbakning og støtte til et positivt selvbillede, som er noget af det allervigtigste i vejen til et sundere og lettere liv.
Bailine kunne i 2008 fejre 40 års jubilæum og at deres klinikker var at finde i en lang række lande, som Tyskland, Holland, Spanien og Skandinavien.
Den første klinik i Danmark åbnede i 1996 i Randers. Det blev en kæmpe succes og 14 år efter var 60 klinikker åbnet i Danmark, Færøerne, Island og Grønland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *