3G netværk

I Danmark findes der i alt 3 forskellige netværk, blot er det kun én af disse du kan logge på hvis du har et 3G netværk.

For I Danmark findes der 2G, 3G og 4G netværk. Dog er det kun 3G netværket du kan logge på hvis du har et 3G abonnement.

I Danmark er netværkene drevet af 3, TDC og Telia/Telenor. Telia og Telenor er i gang med en større sammenlægning, hvor navnet heraf endnu ikke er opgjort. Telia og Telenor har allerede lagt deres 3G netværk sammen og det samme gælder for deres 4G netværk.

Med 3G netværket skal du være opmærksom på at der kan være stor forskel i forbindelsen, alt efter hvor du er. Det samme gælder med især 4G netværket. 3G netværket er til dels mere stabilt end 4G netværket er i forhold til hvor godt du er dækket ind. Har du et 4G netværk abonnement og der ingen forbindelse er, vil du opleve at du vil blive koblet over på 3G nettet.

Der er som sagt store geografiske forskelle på forbindelserne fra udbyder til udbyder. Netop derfor er det svært at sige hvilket mobilselskab der har den bedste mobildækning af 3G forbindelsen. Dog plejer Telia/Telenor samt TDC at være i den høje ende, hvor 3 halter engang imellem.

Er du i tvivl om der er den rette forbindelse i det område du bor i? Ja så kan det være rigtig smart at tjekke udbydernes dækningskort. Et dækningskort er et kort over Danmark, hvor du let og enkelt kan finde frem til dækningerne for udbyderen i hele landet. Du skal dog være opmærksom på at der kan være forskel i dækningskortene. Nogle dækningskort giver grundige analyser, hvor andre udbydere ikke har specielt grundige oplysninger. Hos Telenor og TDC har du b.la. mulighed for at tjekke din dækning indendørs.

På telmodi.dk kan du let og enkelt finde de mobilabonnementer der har 3G forbindelse, og fra lige den udbyder du ønsker. På telmodi.dk kan du sammenlige hele Danmarks udbud af mobilabonnementer, og finde det bedste til dig og til billigste pris.

Tjek telmodi’s sjove nye melodi også 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *